Regulamentul Zona Administrativa

In jos

Regulamentul Zona Administrativa

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Dum Iun 17, 2018 8:06 pm

Deathmatch
Prin deathmatch, prescurtat DM, se înțelege atacarea sau omorârea uneia sau mai multor persoane ori a vehiculelor în care se află cu arme sau pumni și picioare.
Jucătorii care au cel puțin șapte sancțiuni pe bază de admin jail , pot fi sancționați direct cu ban între 1 și 5 zile.

Deathmatch

Se va suspenda licența de arme atâtea ore cât e nivelul real al jucătorului sancționat.


Se vor sancționa doar persoanele raportate chiar și pentru câteva gloanțe de armă trase în alții, nu și duelurile amicale, clanurile implicate în war, jucătorii care trag după polițiști și așa mai departe.
Nu se vor sancționa persoanele care vă lovesc de două ori cu pumnul decât dacă vă omoară.
Se vor sancționa persoanele care lovesc cu pumnul în mod repetat cu kick, iar dacă nu încetează nici după kick vor primi jail 30 de minute.

Această regulă nu se aplică gangsterilor care omoară jucătorii aflați pe blacklistul lor.
Deathmatch de orice fel pe un Helper sau Admin care își face datoria se va sancționa direct cu ban temporar.
Adminii au dreptul de a vă confisca armele oricând consideră necesar acest lucru.

Limbaj
Drive-by

Prin drive-by, prescurtat DB, se înțelege atacarea, omorârea sau intenția de omorî un jucător prin călcare, lovire, tăiere atunci când sunteți șofer sau pilot, ori cu arma pe geam atunci când sunteți pasager.

DB cu arma se va sancționa cu suspend la licența de arme atâtea ore cât e nivelul real al jucătorului sancționat.

DB călcat, prin lovire sau tăiere când sunteți șofer sau pilot se va sancționa cu jail 30 de minute.


Drive-by de orice fel pe un Helper sau Admin care își face datoria se va sancționa direct cu admin jail.
Adminii au dreptul de a vă confisca armele oricând consideră necesar acest lucru.

Kamikaze

Prin kamikaze se înțelege intenția de a omorî sau chiar a omorî una sau mai multe persoane cu ajutorul unui vehicul care a luat foc, unui avion care-l explodați într-o mulțime, explodând o benzinărie sau alte situații în care omorâți sau vătămați una sau mai multe persoane prin sinuciderea voastră.

Level 3-4: 30 Minute Jail.

Level 5-9: 60 Minute Jail.

Level 10+: 120 Minute Jail.

Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea faptei.

Limbaj
Permitem jucătorilor să se exprime în mod liber, așadar jignirile nu vor fi sancționate. Totuși pentru a păstra un joc plăcut și decent vă este interzis să folosiți insulte grave sau limbaj vulgar la adresa jucătorilor care nu vă permit astfel de lucruri ori în locuri publice unde puteți ofensa și alți jucători printr-un astfel de limbaj. Dacă veți fi raportați pentru așa ceva, indiferent că l-ați folosit cu un prieten, veți fi sancționați.

Atâta timp cât limbajul vulgar a fost cenzurat corespunzător acesta nu va fi sancționat și poate fi folosit până în anumite limite stabilite de admini sau de lideri. De asemenea anumite prescurtări (care nu vizează ofense aduse unui alt jucător) precum: plm, smf, etc. se vor permite.

Insultele grave, limbajul vulgar sau amenințări grave adresate unui jucător/facțiune (Exemplu: ”FMM”, ”MM”, ”muie”, etc.)

Level 3-5: 120 Minute Mute.
Level 5+: 1 zi Ban.
Sancțiunea pentru ban va crește la fiecare două abateri cu câte 2 zile în plus față de sancțiunea originală.
Jucătorii cu minim 7 banuri pentru limbaj pot primi direct ban 14 zile.

Insultele sau limbajul vulgar aduse oricărui admin

Sancțiunea se aplică doar pentru limbajul adresat în joc sau pe website.

Insultele se vor sancționa cu mute în funcție de decizia adminului, maxim 400 de minute.

Limbajul vulgar se va sancționa în funcție de gravitate cu ban.


Insultele adresate serverului

Ban de la 7 până la 30 de zile.


Jignirile/Insultele scrise pe oricare chat în care este vizibil pentru toți jucătorii (/ad, /live etc.)

Ban între 1 și 30 de zile indiferent de level (în funcție de gravitatea faptei).


Nick-uri indecente, puse la mișto, foarte asemănătoare cu al altui jucător, etc.

Nu permitem așa ceva așadar se va sancționa prin ban permanent de la prima abatere.


Spamming

Se va sancționa cu mute între 5 minute și 30 în funcție de gravitatea și locația spamului.

Conturi Multiple
Vă permitem să dețineți mai mult de un singur cont pe același server, însă în unele cazuri dacă faceți încălcări grave sau excesive ale regulilor veți putea fi sancționați pe toate conturile.
Conturile făcute doar pentru a face reclamații altor jucători ori pentru a face încălcări ale regulilor serverului vor duce direct la ban permanent pe aceste conturi și cel mai probabil și pe contul sau conturile cu level mare.

Vă este interzis să dețineți mai mult de un cont în aceeași facțiune pe același server.


Coduri, Moduri, Buguri și Reclamă
Prin cod (hack) se înțelege orice program, mod, fișier, extensie, etc., care îți oferă abilități nefirești și dăunătoare jocului celorlalți, un avantaj nefiresc ție sau care perturbă bunăstarea serverului.
Nu permitem așa ceva și sancționăm cu ban 30 de zile de la prima abatere orice cont de minim nivelul 5, respectiv cu ban permanent de la a doua abatere, și ban permanent conturile sub acest nivel (inclusiv ban pe IP).

Notați că nu permitem nici deținerea de coduri în calculatoarele voastre.

Moduri:

Prin mod se înțelege orice program, fișier, extensie, etc., care îți oferă abilități nefirești și dăunătoare jocului celorlalți, un avantaj nefiresc ție sau care perturbă bunăstarea serverului.
Modurile care-ți aduc un avantaj destul de mare față de restul jucătorilor sunt interzise, joypad inclusiv, și se sancționează de la kick până la ban 30 de zile în funcție de modul folosit, iar la a doua astfel de abatere se va sancționa cu ban permanent pentru modurile grave.

Notați că nu permitem nici deținerea de moduri grave în calculatoarele voastre.

Dacă nu sunteți în totalitate siguri că modul folosit este permis este indicat să nu-l folosiți.

Bug Abuse:

Prin bug abuse se înțelege exploatarea anumitor greșeli/erori ale jocului sau serverului.
Abuzul de anumite buguri ale jocului sau serverului se sancționează de la kick, warn până la ban 30 de zile în funcție de gravitatea bugului.
Blocarea unei taste sau folosirea altor metode pentru a nu primi kick când ești AFK fără sleep se consideră bug abuse.

Reclamă:

Prin reclamă se înțelege distribuirea, intenționată sau nu, de IP-uri, linkuri sau adrese altor servere sau siteuri care nu aparțin comunității ACEL RPG în cadrul jocului sau al forumului.
Nu permitem să faceți reclamă altor comunități sau servere care nu aparțin de ACEL RPG și veți fi sancționați cu ban 30 de zile dacă dețineți nivelul minim de 5, sau ban permanent pentru conturile până în nivelul 4 (inclusiv ban pe IP).


Înșelătorii și Neatenție
Adminii nu sunt răspunzători de înșelătorii, împrumuturi sau de neatenția jucătorilor.
Dacă aveți de făcut o afacere și vreți să nu existe probleme atunci o faceți numai cu ajutorul unui admin. Orice afacere efectuată admin se va face pe propria răspundere, fără a primi suport din partea noastră în cazul în care afacerea nu decurge corect.

Cazurile în care adminii vor interveni sunt pentru jucătorii până în level 5(numai pentru înșelătorii, nu și neatenție), cererea unei taxe pentru a oferi diverse servicii legate de clan (invite, rank, clear clan warn, etc.) indiferent de levelul jucătorului înșelat.
Înșelătoriile se pot sancționa cu warn sau ban între 1 și 30 de zile în funcție de decizia adminului și înlăturarea bunurilor de pe cont (inclusiv dacă le-ați transferat pe alte conturi). Adminii își rezervă dreptul de a despăgubi sau nu persoana înșelată.


Conturi
Proprietarul unui cont este considerat întotdeauna posesorul adresei de email înregistrate pe cont. Din motive de securitate asigurați-vă că nu pierdeți accesul la adresa de mail de pe cont, în caz contrar contul este pierdut.

Securitate:

Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului.
Veți primi ajutor dacă vina aparține echipei administrative și nu a voastră.
Ne rezervăm dreptul de a alege pe cine ajutăm în cazul în care există o spargere de cont, pierdere de bunuri, pierdere a adresei de mail, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului.
Persoanele care se ocupă cu spargeri sau încercări de spargere de conturi pot fi sancționate dacă adminii consideră necesar acest lucru, inclusiv prin ștergerea tuturor bunurilor de pe conturi indiferent dacă au fost transferate pe alte conturi.

Inactivitate:

Jucătorii care nu se loghează de cel puțin 30 de zile pe server vor fi considerați inactivi și riscă pierderea casei și bizului de pe cont, în caz că acestea există.
Tot inactivitate se consideră și logarea pe cont doar de câteva ori pe lună.

_________________

avatar
Dany_YT
Fondator
Fondator

Mesaje : 410
Data de înscriere : 21/01/2018
Varsta : 18
Localizare : Ilfov

Vezi profilul utilizatorului http://acelrpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum