''ThisMeans Revolution'' - Regulament & Informatii.

In jos

''ThisMeans Revolution'' - Regulament & Informatii.

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Vin Iun 01, 2018 5:56 pm

Regulamentul si Informatiile
Clanului.


> Metode de intrare in clan & detalii

Pentru a intra in clan aveti nevoie de o aplicatie pe subforumul clanului.
Aplicatiile pentru clan se pot face doar atunci cand sunt deschise. Aplicatiile facute in timp ce ele sunt inchise duce la respingerea aplicatiei / respingerea voastra.
Pentru ca aplicatia unui player sa fie acceptata aveti nevoie de minim 7 pro-uri acordate din partea membrilor. Acumularea a 3 contra sau acumularea a 5 neutre din partea membrilor clanului duce la respingerea aplicatiei.
Pentru a va alatura clanului aveti nevoie de un trecut cat mai frumos pe server, cat mai putine sanctiuni, un faction history ~ ok, fara minciuni in aplicatie, o invitatie din partea unui membru.


> Comportamentul membrilor

Pentru ca suntem un clan mare si respectat trebuie sa aratam ca meritam sa fim respectati. Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare player, indiferent ca acesta are level 1 sau 100, fiecare player in ochii membrilor este egal, excluzandu-se playerii ce batjocoresc clanul, membrii etc.
Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam in exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent ca fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chatul clanului etc duce la scoaterea voastra din clan.
Membrii clanului ce sunt sanctionati timp in care fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar si kick pentru unele motive deranjante) risca sa fie scosi din clan.


> Inactivitate

Membrii ce sunt inactivi risca sa fie scosi din clan. Daca o sa fiti inactivi pe o perioada de timp puteti posta in topicul de cereri de inactivitate al clanului pentru a nu fii scosi din clan.
Activitatea membrilor nu consta doar in activitatea voastra pe chatul factiunii sau doar ca purtati tagul la nume. Activitatea consta si in cat de mult timp acordati sub-forumului clanului, mai ales membrii ce detin drept de vot.
Membrii ce au sub 10 ore jucate in 7 zile vor fi scosi din clan.

> Tagul clanului

Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Nepurtarea tagului duce la scoaterea voastra din clan.
Liderul / Co-liderii pot purta tag-ul cand doresc.
avatar
Dany_YT
Fondator
Fondator

Mesaje : 390
Data de înscriere : 21/01/2018
Varsta : 18
Localizare : Ilfov

Vezi profilul utilizatorului http://acelrpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum